Update verwarming op school

Beste mama's en papa's,

Zoals jullie weten, hebben we sedert maandag 15 maart 2021 problemen met de verwarming op vestiging 1 (vestiging van kleuter, eerste en tweede leerjaar en het vierde leerjaar B).

Om deze reden waren we genoodzaakt om gisteren 16 maart en vandaag 17 maart de school te sluiten op deze vestiging en voor deze kinderen in noodopvang te voorzien in de parochiezaal van De kring.

Ondertussen hebben wij gedurende de afgelopen twee dagen de nodige stappen gezet om aan het probleem te verhelpen (nieuwe verwarmingsketel).
In afwachting van de plaatsing van de nieuwe ketel heeft het schoolbestuur een mobiele stookplaats gehuurd; die wordt morgen donderdag 18 maart geplaatst.

Normaal gezien kan deze installatie morgenavond in werking gezet worden en hebben we vrijdagochtend terug verwarming in al onze klassen.

Welke gevolgen heeft dit voor morgen (donderdag 18/03)?
Alle leerlingen van het eerste en tweede leerjaar (voor deze leerlingen geldt een leerplicht) kunnen morgen donderdag 18 maart opnieuw naar school komen. Zij zullen in hun eigen klaslokaal opgevangen worden. Deze klassen zullen morgen verwarmd zijn met elektrische mobiele vuurtjes.

Voor de kleuters is er morgen nog noodopvang voorzien in De Kring. Indien mogelijk, vragen wij dus aan de ouders om de kleutertjes morgen donderdag nog thuis te houden.
Voor ouders die hiervoor niet de mogelijkheid hebben, mogen de kleutertjes wel aansluiten bij de noodopvang in De Kring.

De leerlingen van L4B krijgen samen les met L4A op de andere vestiging.

We houden jullie zeker op de hoogte van de voortgang van de werken.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Themabrief: Het kleurenmonster.

Themabrief: het kleurenmonster